KULINARNA PODRÓŻ DOOKOŁA ŚWIATA – WARSZTAT

Autorka książki „Fifka i żulik, czyli domowa kuchnia łódzka” i gospodyni Pracowni Tytka zaprasza w podróż ze smakami z różnych stron świata i warsztaty, które rozbudzą kulinarną wyobraźnię.

Z centrum Polski wybierzemy się rodzinnie do gorącej Hiszpanii i do egzotycznego Wietnamu, a także przetestujemy możliwość wykreowania międzynarodowego dania.

Wszystkie dania z łatwością mogą być wykonywane przez dzieci, do współpracy zapraszamy rodziców. Będziemy odkrywać tajniki sztuki kulinarnej, delektować się smakiem, zapachem i radosną atmosferą wspólnej pracy.

Prowadzenie: Pracownia Tytka

Warsztat dla rodzin z dziećmi w wieku 5+

Ilość miejsc ograniczona, obowiązują zapisy: rezerwacje@teatrpinokio.pl

31 maja, czwartek, godz. 17.00 – 18.30, Park Źródliska I

 


newsletter